Karikatur av Thomas Giertsen

Jeg hadde tenkt å lage en kjapp karikatur av Thomas Giertsen, men måtte knote mer enn vanlig denne gang. For det viser seg altså at hvis man justerer litt på fjeset til Giertsen, (som man jo skal ved en karikatur,) så ligner plutselig mannen noe helt annet. Jeg var innom både Ivar Dyrhaug, og Irans president Ahmadinejad, før jeg nå sitter her med et ganske fint portrett av…, ja nettopp, Chuck Norris!

Uansett, Giertsen er for tiden aktuell i TVNorge-serien «Helt perfekt.» Jeg har fått med meg første sesong, og ryktene sier at det snart kommer en sesong til. Seriens konsept er i samme gate som den danske humorserien «Klovn,» som er en av mine favorittserier for tiden. Den hasjrøykende Giertsen med venner når foreløpig ikke helt opp til de danske humoristene, men er likevel vel verdt å få med seg.

Før jul en gang var jeg forresten en tur på «Latter» på Aker brygge, sammen med noen kolleger fra salgsavdelingen. Vi så standupshowet «Humorgalla,» der Giertsen også var en av underholderne, og forøvrig i kjempeform. Passe arrogant, nedlatende og fordomsfull. Ja, jeg vil vel si at forestillingen nesten var verdt inngangspengene. Det tok ikke lange stunden før han begynte å harselere med publikum på de første radene. Jeg lo så snørr og tårer spruta.

Når han kom til min rad og fikk høre at vi var fra et internettselskap, dro han på med et par vitser på vår bekostning. Han lurte også på om det var med noen nerder i følget vårt…? Og joda, mine hyggelige kolleger kunne bekrefte at de hadde fått lurt med EN nerd. Og en oppstemt Giertsen bestilte så solo fra backstage til nerden. Litt senere kom en flaske solo, og Giertsen sendte flaska oppover rekkene, og den havnet så hos meg. I et par sekunder kunne man se skuffelsen i Giertsens øyne – da det gikk opp for ham at de planlagte vitsene om brusdrikkende, overvektige nerder med tykke hornbriller, fett hår og star wars gensere, – var ubrukelige denne kvelden. Noen nerder gjør nemlig som Fantomet. Vi kler oss iblant opp i hatt og frakk…. ja, eller det som vekker minst oppsikt for anledningen da…, og går ut blant vanlige folk – som vanlige folk. Slik som i kveld.

Giertsen fikk summet seg, og begynte å plage noen andre i salen i stedet.

Brusflaska ble liggende igjen på gulvet da vi gikk.
Jeg drikker ikke brus hvis jeg ikke må…

Mer av samme

Multiart Shop

spot_img
spot_img

Siste artikler