Tegning av en gepard

En av de flotteste og mest elegante dyrene jeg vet om er geparden. Morsom er den å tegne også. Denne tegningen er laget med grafittstift, blyant og vannfarger.

Tegning av gepard. Sort og gråfarger påføres med pensel.
Tegning av gepard. Sort og gråfarger laseres med pensel.

Selve tegneprosessen kan du se i videoen nedenfor

Jeg liker å ha gode referansebilder å se etter når jeg skal tegne. Da er det mulig å få til anatomi og detaljer riktig. Google billedsøk og andre bildearkiver er gode å ha. Men det er ikke alltid jeg finner akkurat det bildet eller uttrykket jeg har sett for meg i hodet. Løsningen da kan være å klippe og lime i Photoshop til jeg får noe som ligner på det jeg vil tegne. Nedenfor ser du hvordan referansebildet til denne tegningen er satt sammen av flere bilder.

Referansebilder til geopardtegning
Referansebilder til gepardtegning

trans_streNedenfor viser ferdig trykket plakat av tegningen. Den som måtte ønske å ha en kopi, kan bestille her

https://shop.multiart.no/produkt/poster-cheetah-geopard/
Plakat av gepard-tegning
https://shop.multiart.no/produkt/poster-unicorn/
Plakat av gepard innrammet

 

trans_streFor en liten stund siden ble det født noen sjarmerende små gepardunger i Kristiansand Dyrepark. Se video av ungene på NRK sine sider

gepardunger
Gepardunger i gresset

Mer av samme

Multiart Shop

spot_img
spot_img

Siste artikler